Hardware

xDSL

ADSL

Het instapmodel van de DrayTek ADSL2/2+ modem/router serie is de zeer complete en gebruiksvriendelijk Vigor 2710 serie. De strak vormgegeven modellen beschikken over features als VPN, object based firewall en een multifunctionele USB poort. De n-modellen beschikken eveneens over afneembare antennes, zodat het mogelijk is deze te vervangen door andere antennes. De nieuwe wifi-standaard (802.11n) is geïntegreerd in deze n-modellen en zorgt voor een snellere doorvoer van data. De VoIP modellen zijn uitgerust met 2 FXS poorten en een lifeline, waardoor het mogelijk is de reeds bestaande telefonie infrastructuur te integreren met VoIP.

 

VDSL

Het instapmodel van de DrayTek VDSL2 modem/router serie is de zeer complete en gebruiksvriendelijke Vigor 2750 serie. Dit model beschikt over uitgebreide functionaliteiten, zoals 4 Gigabit LAN poorten, een firewall, VPN en twee USB poorten voor 3,5G en storage. De n-modellen beschikken over een 802.11n wireless access point. De VoIP modellen uit deze serie zijn uitgerust met 2 FXS poorten, waarop analoge telefoontoestellen kunnen worden aangesloten. De ondersteuning voor IPv6 en TR-069 maakt deze modellen tot zeer aantrekkelijke producten.

v2710-series-500x500

 

Glasvezel

Indien gewenst levert VoiceWorld een router. Deze router is een Cisco 1921 Integrated Services Router en wordt geleverd inclusief rackmount. De router wordt beheerd en blijft eigendom van VoiceWorld. Bij eventuele defecten van de apparatuur levert VoiceWorld conform het afgesproken SLA type een nieuw exemplaar. De instellingen van de router worden op de kantoorlocatie van VoiceWorld opgeslagen en teruggezet in het apparaat. 

 

De Cisco 1921 Integrated Services Router levert VoiceWorld ook als kooprouter. VoiceWorld levert het apparaat inclusief de gewenste basisconfiguratie (DHCP of STATIC). VoiceWorld garandeert in het geval van een kooprouter geen vervangend exemplaar binnen een bepaalde periode. Het voorraadbeheer is gebaseerd op de managed router.
De router kan worden uitgebreid met één of twee switchmodules van 4 poorten (HWIC-4ESW) of één double-wide module die plaats biedt aan 9 poorten.

 
cisco1921K9
 
 
 
 

Netwerk switches

Om een bedrijfs netwerk op te zetten heeft u bijna altijd één of meer netwerk switches nodig. Deze zorgt ervoor dat uw VoiceWorld Business internet verdeeld word naar de hardware die voorzien moet worden van een verbinding tot het world wide web. denk hierbij niet alleen aan uw PC's en netwerkprinters maar ook aan de IP telefoon toestellen die VoiceWorld levert bij onze telefoon diensten. Het is dus van groot belang dat deze belangerijke taak in handen komt van professionele hardware. VoiceWorld levert daarom alleen de best geteste en Professionele netwerk switches. Denk hierbij aan merken zoals Cisco, Netgear en Zyxel.

 
netgear-prosafe-24-port-gigabit-stackable-smart-switch