Internet

VoiceWorld levert supersnelle, kwalitatieve hoogwaardige breedbanddiensten die daarnaast ook aantrekkelijke geprijsd zijn!

van ADSL tot Glasvezel  met een snelheid van 10 Mbps tot 1000 Mbps! Met zijn gecertificeerde verbindingen die geschikt zijn voor VOIP bellen,PINnen over VOIP ,en alarm over VOIP. VoiceWorld leverd hierdoor de ideale verbinding voor uw bedrijf dus hierdoor geen overtollige verbindingen eventueel één verbinding voor alles! Tevens staat onze service voorop wij snappen als geen ander hoe belangrijk uw breedbandverbinding is.

 underline

 

 

Business ADSL

VoiceWorld levert haar internettoegang altijd op topniveau. Of het nu gaat om ADSL, SDSL of glasvezel; u bent altijd verzekerd van een uitstekend product met uitstekende service.
 
Business ADSL
Met Business ADSL beschikt u over een hoogwaardige internetverbinding, speciaal geschikt voor zakelijk gebruik. Business ADSL kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld PIN of alarm.
 
 

Business ADSL Annex M

Via de Ethernet techniek kunt u bij VoiceWorld een Business ADSL verbinding bestellen met 2Mb upload. Met Business ADSL Annex M heeft u de upload voordelen van SDSL en de download van ADSL.
 
Business ADSL Annex M
Door gebruik te maken van een hoger spectrum, is de upload van Business ADSL Annex M tot 2Mbps. De voordelen van de hoge upload bij SDSL en de hoge download bij ADSL worden hiermee gecombineerd.
 
 

Business VDSL

Met VoiceWorld VDSL beschikt u over meer bandbreedte in zowel de upload als de download snelheid. Ideaal voor bedrijven die meer bandbreedte nodig hebben, maar nog niet toe zijn aan glasvezel.
 
Business VDSL
Met Business VDSL beschikt u over een hoogwaardige internetverbinding, speciaal geschikt voor zakelijk gebruik. Business VDSL kan eenvoudig worden uitgebreid met bijvoorbeeld PIN of alarm.

 

Ethernet over koper 

Ethernet-technologie zorgt voor razendsnelle, stabiele en betrouwbare verbindingen. De ethernet technologie wordt al jarenlang toegepast in lokale (LAN) netwerken.
 
Hoge snelheid, minimale kosten
Ethernet over Koper is een razendsnelle internetverbinding waarbij geen grote investeringen nodig zijn. De dienst maakt gebruik van de aanwezige koper-aansluiting en is daarmee een alternatief voor glasvezel.
 

Glasvezel

Glasvezel is de drager van de toekomst. Met VoiceWorld Glasvezel haalt u een infrastructuur in huis waar u jaren mee vooruit kunt. Investeren in een nieuwe verbinding is niet nodig. Glasvezel is leverbaar in snelheden tot 1 Gigabyte per seconden. Ruim 10x zo snel als ADSL. Genoeg reden om nu al over te stappen en nu al te profiteren van de toekomstvaste verbinding.
 
Profiteer van de lusten
Steeds meer applicaties werken via het internet en vergen steeds meer capaciteit van een netwerk. Met VoiceWorld Glasvezel kunt u probleemloos alle diensten combineren. Tegelijkertijd grote bestanden downloaden, bellen via internet, VPN connecties leggen met thuiswerkers, PIN transacties verwerken en camera beelden live versturen. Met VoiceWorld Glasvezel kan het.
 
Profiteer van het laagste tarief
Als u, samen met uw collega ondernemers op een industrieterrein, gebruik wilt maken van de mogelijkheden van VoiceWorld Glasvezel en wilt profiteren van het laagste tarief kies dan voor vraagbundeling. VoiceWorld heeft ervaring in het initiëren, beheren en uitrollen van dit soort trajecten.

Internet Hardware

Voiceworld Realiseerd zijn internet verbindingen met professionele hardware.Hierover vind u meer bij hardware.

Aanvraag formulier VoiceWorld Internet

Het aanvraag formulier voor VoiceWorld xDSL vind u in de Documentatie onder Aanvraag formulieren.