Onze diensten

Telefonie

Bij IP-telefonie, Voice over IP of VoIP word het Internet of een ander IP-netwerk gebruikt om spraak te transporteren. Hierdoor is telefonie mogelijk op datanetwerken en ontstaat de mogelijkheid om de voorheen traditioneel gescheiden werelden van spraak en data samen te voegen. Hierdoor is nog slechts één infrastructuur nodig en kunnen bovendien nieuwe producten en diensten worden ontwikkeld. Het werken met op VoIP gebaseerde telefooncentrales is binnen bedrijven inmiddels gemeengoed geworden.

Klik hier voor meer informatie

Internet

VoiceWorld levert supersnelle, kwalitatieve hoogwaardige breedbanddiensten die daarnaast ook aantrekkelijke geprijsd zijn! van ADSL tot Glasvezel  met een snelheid van 10 Mbps tot 1000 Mbps! Met zijn gecertificeerde verbindingen die geschikt zijn voor VOIP bellen,PINnen over IP ,en alarm over IP VoiceWorld leverd hierdoor de ideale verbinding voor uw bedrijf dus hierdoor geen overtollige verbindingen eventueel één verbinding voor alles! Tevens staat onze service voorop wij snappen als geen ander hoe belangrijk uw breedbandverbinding is.

 

Klik hier voor meer informatie

Meer...

Naast telefonie en internet levert VoiceWorld nog meer diensten. Niet alleen PIN en alarm integratie op uw VoiceWorld Business internet maar ook Webhosting, Volledige Video bewaking en het leveren van hardware en software behoren tot het brede scala diensten van VoiceWorld. Met al deze mogelijkheden maakt VoiceWorld het mogelijk om alles onder één dak te brengen en voor u het overzicht houden nog nooit zo makkelijk was. 

Klik hier voor meer informatie